Brand Management Group – hvem er vi?

Vi er en nettverksorganisasjon som danner uformelle, ad-hoc-orienterte samarbeidsstrukturer knyttet til spesifikke kundeleveranser.

Vi tror forskjellige miljøer og spisskompetanser i samarbeid mot et felles mål - er den beste metoden for å skape innovative løsninger.

Nettverksorganiseringen gjør oss meget fleksible og tilpasningsdyktige ihht de utfordringer som skal løses – og vi oppnår en sunn kostnadsstruktur da lønninger ikke betales når kompetansen i nettverket ikke er i bruk.

Hvem er du? 3 eksempler på hvordan vi kan bistå (bedre enn de fleste)

1. Du ser at endring forvitrer din nåværende forretningsmodell eller stiller helt nye krav. Vi designer nye forretningsmuligheter og forankrer fornyelse som del av hvordan du driver din organisasjon.

2. Du fornemmer at du mister kontroll på dine kunderelasjoner. Vi redesigner og forsterker merkevaren – internt og eksternt.

3. Du forstår at den eneste kjernekompetanse er kompetanse. Vi designer kunnskapsbaserte strategier – og sørger for å konvertere kompetanse til forretning.

Alle utfordringer og prosesser løser vi i tett og inspirert samspill med deg og dine medarbeidere.

Kundeledelse

Merkevarens arena for kundeopplevelser

Kundeledelse dreier seg om å regissere arenaer for å utvikle kunderelasjoner, slik at kundeinteraksjonen legger verdi til merkevaren. I dette veier kundens oppfatning av merkevarens attraktivitet på ene siden av vektskålen, mens våre kostnader for å distribuere våre produkter og kommunisere med den enkelte kunden trekker i motsatt retning.

Les mer »

Referanser Tjenester

Fagartikler

Visdomsord

We want to honor the past, but not operate in it — Admiral Allen

Motta nyhetsbrev