Brand Management Group – hvem er vi?

Vi er en nettverksorganisasjon som danner uformelle, ad-hoc-orienterte samarbeidsstrukturer knyttet til spesifikke kundeleveranser.

Vi tror forskjellige miljøer og spisskompetanser i samarbeid mot et felles mål - er den beste metoden for å skape innovative løsninger.

Nettverksorganiseringen gjør oss meget fleksible og tilpasningsdyktige ihht de utfordringer som skal løses – og vi oppnår en sunn kostnadsstruktur da lønninger ikke betales når kompetansen i nettverket ikke er i bruk.

Hvem er du? 3 eksempler på hvordan vi kan bistå (bedre enn de fleste)

1. Du ser at endring forvitrer din nåværende forretningsmodell eller stiller helt nye krav. Vi designer nye forretningsmuligheter og forankrer fornyelse som del av hvordan du driver din organisasjon.

2. Du fornemmer at du mister kontroll på dine kunderelasjoner. Vi redesigner og forsterker merkevaren – internt og eksternt.

3. Du forstår at den eneste kjernekompetanse er kompetanse. Vi designer kunnskapsbaserte strategier – og sørger for å konvertere kompetanse til forretning.

Alle utfordringer og prosesser løser vi i tett og inspirert samspill med deg og dine medarbeidere.

Entreprenøren – eselet som trekker kjerra (les innovasjon og nye ideer)

Entreprenører kommer i to utgaver. De som lykkes og skriver seg inn i historie bøkene. Og de som mislykkes – og i beste fall huskes fordi de prøvde. Det er fleste av de siste.

Samfunnsdebatten går het for tiden om hvilke rammebetingelser (les stønader) politikerne må legge til rette for – slik at vi kan dyrke entreprenørskapet. For lite oppmerksomhet vies helten og heltinnen. Hvem er de, hvilke verktøy har de med seg i verktøykassa - for å ha sjanse til å overvinne majoritetenes tyranni og derved nå frem med sine ideer og visjoner. Og hvilke åpenbare “feil” må de kvitte seg med – før det er sent!

Vedlagte utgave av Open Innovation Report Entreprenørens ensomme kamp mot majoritetenes tyranni.deler seks verktøy – hentet fra psykologiens verden – som suksessrike entreprenører anvender for å vinne frem. Og verktøyene er like anvendelige om du er ensom innovasjonsansvarlig med oppgave å fornye etablert virksomhet, eller du er en klassisk entreprenør med et brennende ønske om å skape noe nytt!

Til læring og inspirasjon!

 

Terje Sand

Innovasjonsarkitekt

terje@brandmanagement.no

+47 911 11 900

Følg meg gjerne på https://twitter.com/terjesand  - der jeg småprater om nyheter om innovasjon og entreprenørskap! Både morsomt og viktig.

 

Du kan dele dette innlegget:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Digg
  • email
Skriv en kommentar
Visdomsord

Creative disruption is the norm and innovation is the main driver of wealth — Lawrence Summers, rådgiver for Obama, tidl. rektor ved HBS

Motta nyhetsbrev