Brand Management Group – hvem er vi?

Vi er en nettverksorganisasjon som danner uformelle, ad-hoc-orienterte samarbeidsstrukturer knyttet til spesifikke kundeleveranser.

Vi tror forskjellige miljøer og spisskompetanser i samarbeid mot et felles mål - er den beste metoden for å skape innovative løsninger.

Nettverksorganiseringen gjør oss meget fleksible og tilpasningsdyktige ihht de utfordringer som skal løses – og vi oppnår en sunn kostnadsstruktur da lønninger ikke betales når kompetansen i nettverket ikke er i bruk.

Hvem er du? 3 eksempler på hvordan vi kan bistå (bedre enn de fleste)

1. Du ser at endring forvitrer din nåværende forretningsmodell eller stiller helt nye krav. Vi designer nye forretningsmuligheter og forankrer fornyelse som del av hvordan du driver din organisasjon.

2. Du fornemmer at du mister kontroll på dine kunderelasjoner. Vi redesigner og forsterker merkevaren – internt og eksternt.

3. Du forstår at den eneste kjernekompetanse er kompetanse. Vi designer kunnskapsbaserte strategier – og sørger for å konvertere kompetanse til forretning.

Alle utfordringer og prosesser løser vi i tett og inspirert samspill med deg og dine medarbeidere.

Medier og merking

Jakt & Fiske, Se & Hør, Vi Menn, Kvinner & Klær, Motor, Appetitt, Hytteliv, Bonytt, Teknisk Ukeblad, Verdens Gang, Dagens Næringsliv, Finansavisen, Aftenposten, Morgenbladet, Programbladet, Norsk Rikskringkasting, TV2, TV3, TVNorge, Dagsnytt 18, Nitimen, Ukeslutt, FrokostTV, Dagsrevyen, Ut i Naturen, Vil du bli millionær, Gutta på tur, Forbrukerinspektørene. Sånn er det over hele linja.

Med få unntak er navn i mediesfæren veldig beskrivene. Bok- og filmtitler utrykker også handlingen – dog mer poetisk. Er dette smart merking av kanaler og programmer? Vel, det er i vertfall slik vi kjenner igjen og identifiserer tilbudet. Dersom man velger å ikke følge dette språket som er en markant føring i kategorien så blir det som å prøve å overbevise om at du egentlig er en ung fremadstormende suksessrik forretningsadvokat når fremtoningen er en stuttkjukk gammel rørlegger.

Det er altså etablert et universelt språk. Dersom det første bladet blir hetende Kvinner&Klær, må nestedame være og hete noe annet; Henne, Elle, Kamille. Altså særere og særere. Ja, det er bare en som kan hete Skomakeren i Lakkegata.

Våre kjære, kjære tradisjonelle printmedier er på vei inn i en ny verden. Digitalisering. Globalisering. Individualisering. Men fortsatt gjelder regelen om Skomakeren i Lakkegata og det faktum at publikum gjenkjenner forlagene og mediehusene sitt verdiforslag på en helt bestemt måte. Sånn vil det alltid være.

Et forlag med rik portefølje av magasiner og blader for hjemmets hobbyer og interesser ville gjøre klokt i å tenke bredt i forhold til verbale, auditive og visuelle identitetselemeter. Og dypt i forhold til innhold.

Sidsel Lie
Rådgiver
Brand Management Group

Du kan dele dette innlegget:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Digg
  • email
Skriv en kommentar
Visdomsord

Innovasjonsprosessene bør handle mer om trystorming – enn brainstorming — Dr. Robert Austin, Copenhagen Business School

Motta nyhetsbrev